لیست اختراعات عبدالحسين جهانميري


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ ثبت: 1390/02/11
خلاصه اختراع:

مودولاتور 25 كيلو وات فركانس متغير با پهناي پالسي نانوثانيه جهت توليد پلاسما دستگاه منيع تغذيه ولتاژ بالا، با مقاديري توليدي تا 13 كيلووات در فركانس هاي تا 20 كيلوهرتز، و با اعمال پالسهاي كوتاه نانوثانيه اي مورد نياز در انواع ليزرهاي تحقيقاتي و توليد پلاسماهي تخليه الكتريكي ساخته شده است. طراحي دستگاه به منظور در كنار هم قرارگيري محدوده بالاي مقاديري ولتاژ و فركانس همراه با اعمال پالسهاي كوتاه نانوثانيه اي مورد نياز در انواع ليزرهاي تحقيقاتي و توليد پلاسماهاي تخليه الكتريكي ساخته شده است. طراحي دستگاه به منظور كنار هم قرارگيري محدوده بالاي مقادير ولتاژ و فركانس همراه با اعمال پهناي پالس كوتاه نانوثانيه اي جهت كاربرد هاي مشخصي در حوزه هاي مختلف مهندسي بسيار پيچيده و نيازمند تدوين اصول نوآورانه و دقيق مي باشد. دستگاه ساخته شده از چهار قسمت منبع تغذيه سوئيچينگ 13 كيلووات، شارژ كنده تشيدي، مودولاتور و تريگر تشكيل شده است كه با اتصال به برق شهري مقادير ولتاژ و فركانس بالا در محدوده طراحي شده را به همراه پالس هاي نانوثانيه اي ايجاد مي نمايد. به منظور ايجاد محيط پلاسما تخليه الكتريكي در راكتورهاي پلاسماي از نوع تخليه با عايق دي الكتريك نياز به مدولاتور مذكور جهت توليد برق ولتاژ بالا به صورت پالسي با پهناي پالس بسيار كوچك در محدوده نانوثانيه مي باشد.

تاریخ ثبت: 1389/08/10
خلاصه اختراع:

‏در اين اختراع يك جاذب جديد جهت جذب دي اكسيد كربن ارائه شده است. ابتدا مطالعاتي بر روي ساختار حلال هاي مختلف صورت گرفت و با توجه به پارامترهاي مختلفي از قبيل جرم مولكولي ويسكوزيته فشار بخار و حلاليت در آب چند حلال به عنوان جاذب دي اكسيد كربن پيشنهاد شدند. سپس با استفاده از سيستم ناپيوسته ذكر شده ظرفيت تعادلي اين حلال ها به كمك دستگاه پتانسيل استات سرعت خوردگي آنها و با استفاده از ويسكومتر و ويسكوزيتي آنها بدست آمده و با حلال 2.5 مولار مونواتانول آمين كه در حال حاضر در صنعت جهت جذب دي اكسيد كربن استفاده مي شود مورد مقايسه قرار گرفتند. از ميان حلال هاي پيشنهادي سديم و پتاسيم ليسينات داراي ظرفيت جذب بالاتر و همچنين خوردگي و ويسكوزيته كمتري نسبت به مونواتانول آمين 2.5 مولار مي باشند. جهت تهيه محلول سديم و پتاسيم ليسينات بايستي مول برابر از هيدروكسيد سديم و پتاسيم را با مول برابر از لاسين كه در شرايط محيطي به صورت جامد مي باشد در يك بالن ژوزه به حجم رساند تا تشكيل سديم و پتاسيم ليسينات دهند. لازم به ذكر است كه همه محلول ها در دماي محيط آماده شدند. در تمامي مراحل از آب دوبار مقطر استفاده شده است تا ذرات جامد به طور كامل در آب حل شوند.

تاریخ ثبت: 1389/06/31
خلاصه اختراع:

در اين اختراع يك حلال تركيبي جديد با راندمان جذب بالاتر و همچنين خوردگي و فراريت كمتر جهت جذب دي اكسيد كربن از جريان هاي گازي معرفي شده است. ابتدا مطالعاتي بر روي حلال هاي مختلف صورت گرفت و با توجه به پارامترهاي مختلف از جمله ساختار مولكولي، ويسكوزيته و فشار بخار آنها چند حلال به عنوان جاذب دي اكسيد كربن پيشنهاد شدند. سپس با استفاده از سيستم ناپيوسته ذكر شده، ظرفيت اين حلال ها و همچنين به كمك دستگاه پتانشيواستات سرعت خوردگي آنها بدست آمده و با حلال2/5 مولار مونواتانول آمين كه در حال حاضر در صنعت جهت جذب دي اكسيد كربن استفاده مي شود مورد مقايسه قرار گرفتند. از ميان حلال هاي پيشنهادي، حلال تركيبي 1/5 مولار سديم گليسينات و 1 مولار مونواتانول امين ظرفيت جذب بالاتر و همچنين خوردگي و فشار بخار كمتري نسبت به 2/5 مولار اتانول آمين دارا مي باشد. در حقيقت اضافه كردن سديم گليسينات موجب افزايش ظرفيت جذب و همچنين كمتر شدن خوردگي و فشار بخار مونواتانول آمين شده است. از اين حلال مي توان در صنايع مختلف از جمله در صنايع نفت، گاز، پتروشيمي و به طور كلي در صنايعي كه دي اكسيد كربن توليد مي كنند استفاده نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1389/02/21
تاریخ ثبت: 1389/03/25
خلاصه اختراع:

7 ‏-خلا صه اي ازتوصيف اختراع ‏در اين اختراع يك سيستم ناپيوسته جذب شيميايي گازهاي اسيدي طراحي و ساخته شده است با استفاده از‏اين سيستم مي توان ميزان و سرعت جذب گازهاي اسيدي را در حلال هاي مختلف م در دما و فشار هاي متفاوت ‏اندازه گيري نمود. واكنش بين گاز و حلال در يك راكتور ٢ ‏ليتري انجام مي شود ‏. اين راكتور داراي يك سنسور‏دما و يك سنسور فشار بوده كه اطلاعات بدست آمده از آنها از طريق يك ديتالاگر به رايانه منتقل وتوسط نرم افزار Labview ‏ذخيره مي گردد. اين راكتور داراي چهار دهانه بوده كه هر كدام با هدف خاصي تعبيه شده و‏توسط پليوراتان آبندي شده اند. از يك حمام آب مجهز به ترموستات براي ثابت نكه داشتن و كنترل دما استفاده شده است. جهت انجام آزمايش حجم معيني از گاز اسيدي مورد نظر توسط يك سرنگ مخصوص به راكتور ‏تزريق و تغييرات فشار توسط رايانه ثبت مي شود. با استفاده از داده هاي بدست آمده و معادلات موجود مي توان ‏ظرفيت و سرعت جذب گاز اسيدي مورد نظر را در حلال اندازه گيري نمود. اين سيستم قابل استفاده در صنايع ‏مختلف از جمله در صنايع نفت، گاز، پتروشيمي و به طور كلي در صنايعي كه گازهاي اسيدي توليد مي كنند مي باشد.

تاریخ ثبت: 1389/02/21
خلاصه اختراع:

عنوان جداسازي و كشف گونه جديد از باكتري هاي توليد كننده بيوسورفكتانت به نام Bacillus mycoides SH2 مي باشد. هدف از انجام اين پروژه توليد بيوسورفكتانت جديد از يك گونه جديد باكتري براي كاربردهاي مختلف از جمله ازدياد برداشت از مخازن نفتي بوده است. از جمله روش هاي ازدياد برداشت در مخازن نفتي روش ازدياد برداشت ميكروبي است كه در آن از پتانسيل ميكروارگانيسم ها جهت ازدياد برداشت استفاده مي شود. در بين مواد شيميايي بيوسورفكتانت ها از توانايي زيادي جهت ازدياد برداشت برخوردار هستند. مشكل فني موجود اين است كه با توجه به ذخاير غني نفت در كشور و اين نكته كه به طور متوسط استخراج بيشتر از 28 درصد از ذخيره مخازن با روش هاي موجود قابل برداشت نيست لزوم استفاده از اين تكنولوژي آشكارتر مي گردد.

تاریخ ثبت: 1390/06/01
خلاصه اختراع:

سيستم راكتور پلاسمايي – شيميايي تبديل مايعات نفتي در زمينه فني: بخش و : مهندسي مكانيك، مهندسي به مفهوم عام: پلاسماي سرد با توجه به ويژگي غير تعادي بودن وشرايط عملكردي ساده (فشار اتمسفري و دماي محيطي)، ابزاري بسيار مناسب براي شروع و انجام مختلف واكنش ها مي باشد. اهميت و ارزش بالاي اين نوع راكتورها بر خلاف ديگر تكنولوژي ها كاركرد در دما و فشار محيط است. پلاسماي سرد معمولا با اتصال به يك منبع تغذيه الكنريكي يا متناوب و يا توليد كننده هاي تششعات راديوفركانسي با مايكروويو به گاز توليد مي شود. از انواع راكتورهاي پلاسماي سرد، راكتور تخليه با عايق دي الكتريك (dbd) با اعمال اختلاف پتانسيل الكتريكي به گاز و تخليه الكتريكي در آن به وجود مي آيد. در دنيا راكتور پلاسما از نوع تخليه با عايق دي الكتريك عمدتا براي فرآيندهاي گازي ساخته شده و اجرا شده اند. حال آنكه بسياري از واكنش ها در فاز مايع بوده و نياز به اعمال محيط پلاسما در فاز مايع مي باشد. نمونه كلي و كاملا جديد راكتور فوق الذكر براي اولين بار در دنيا به منظور انجام كليه واكنش ها در فاز جامد، مايع و گاز د محيط پلاسماي غير تعادلي همگن طراحي و ساخته شده است. كاربرد اصلي مورد نظر، انجام فرآيندهاي مختلف پيوسته در پالايش نفت بوده به گونه اي كه مي توان آن را رقيب بسياز بزرگي براي فرآيندهاي متداول فعلي دانست. كليه قسمت هاي فني مورد نياز از جمله محل نمونه گيري ازمحصولات خروجي، تعيين دقيق محل و اندازه الكترودها، محل ورود و خروج جريان ها و ... با رعايت كليه نكات فني و مهندسي طراحي شده است. سيستم پلاسماي – شيمياي ساخته شده داراي نرخ بالتر ميزان واكنش دهنده ها، با عمليات پيوسته همچنين ايمني بسيار بالتر فرآيندي است. اين راكتورها را مي توان در واحد هاي كراكينگ نفتي پالايشگاه هاي كشور به جاي فرآيند هاي كم بازده و داراي آلودگي هاي زيست محيطي فعلي و همچنين در واحد هاي دفع ضايعات ميكروبي و هسته اي مورد استفاده قرار داد.

موارد یافت شده: 6